Thursday, 26 June 2014

Posted by Muhammad Naeem On Thursday, June 26, 2014

Twitter Bootstrap Test

20 multiple choice question and you should complete all question less than 20 minutes
Twitter Bootstrap oDesk Test answer new 2014

Test Contents

  • Scaffolding
  • CSS
  • Layout Conponents
  • JavaScript Plugins
  • LESS Stylesheets
  • Mobile First Design

1. Which of the following is the default hover background color of the table row?

a) #f9f9f9
b) #f5f5f5
c) #ddd
d) #66afe9
Ans: b

2. which of the following are not option of the method $().tooltip(options)?

a) animation
b) delay
c) backdrop
d) show
Ans: c & d

3. Which of the following will set a modal window to not be closed on click?

a) Setting the option “backdrop” to true
b) Setting the option “backdrop” to static
c) Setting the option “keyboard” to true
d) None of these
Ans: b

4. Which of the following classes are contextual classes?

a) .success
b) .warning
c) .error
d) .danger
Ans: a, b & d

5. Which of the following classes will make tables scroll up horizontally when width of the view is under 768px?

a) .table
b) .table-striped
c) .table-condensed
d) .table-responsive
e) .table-scrollable
Ans: d

6. Which of the following will correctly call a dialog prompt?

a) $(‘#myModal’).modal()
b) $(‘#myModal’).modal({keyboard:false})
c) $(‘#myModal’).modal(‘show’)
d) All of these
Ans: d

7. Which of the following LESS variables does not belong to the Navbar component?

a) @navbar-margin-bottom
b) @navbar-border-radius
c) @navbar-padding-horizontal
d) @navbar-default-height
Ans: d

8. What does the following HTML code do?

<span class=”badge”>…</span>
a) It indicates dropdown functionality and direction
b) It utilizes the micro clearfix.
c) It highlights new or unread items.
d) It extends the entire viewport.
Ans: c

9. Which type of trigger cannot be used with the “delay” option to show and hide a popover?

a) click
b) hover
c) focus
d) manual
Ans: d

10. How many validation styles for states of on-form controls does Bootstrap have?

a) 6
b) 5
c) 4
d) 3
Ans: d

11. Which of the following statements is correct about using the collapse plugin?
A) The Transitions plugin must be included.
B) The popover plugin must be included.

a) Statement A is true while Statement B is false. t B is true while Statement A is false.
c) Both statements are true.
d) Both statement are false.
Ans: a

12. Which of the following is the correct description of the given table?
<table class=”table”>

</table>

a) It has light padding and only horizontal dividers with an enabled hover state on table rows within a <tbody>
b) It has zebra-striping enabled on any table row within the <tbody>.
c) It has light padding and only horizontal dividers.
d) It is compacted by cutting cell padding in half.
Ans: c

13. Which of the following are no Bootstrap plugins?

a) transition
b) tocible
c) tooltip
d) boilerplate
Ans: b & d

14. What does the following HTML code do?
<span class=”caret”></span>

a) It generates a close icon for dismissing content like modals and alerts.
b) It utilizes the micro clearfix.
c) It indicates dropdown functionality and direction.
d) it indicates back button functionality.
Ans: c

15. Which of the following statements are correct with regards passing potions?

a) Options can be passed via data attributes or JavaScript.
b) For data attributes, the option name has to be appended to option-, as in option-animation=””.
c) For data attributes, the option name has to be appended to data-, as in data-animation=””.
d) Option can be passed only via JavaScript.
Ans: a & c

16. Which of the following are helper classes?

a) .close
b) .badge
c) .caret
d) .clearfix
Ans : a, c & d

17. Which of the following will set a modal window to be closed when the escape key is presed?

a) Setting the option “backdrop” to true
b) Setting the option “backdrop” to static
c) Setting the option “keyboard” to true
d) Setting the option “escape” to true
Ans: c

18. Which of the following is not a Bootstrap component?

a) Glyphicons
b) Breadcrumbs
c) Dropdowns
d) Pivottable
Ans: d


Twitter Bootstrap Test

Twitter Bootstrap Test Twitter Bootstrap Test Twitter Bootstrap Test Twitter Bootstrap Test

you are reading : Twitter Bootstrap Test

Amazing content i did not see before thanks..
Naeem Sagar
Date published: 10/13/2015
4.8 / 5 stars
How this Post..

0 comments :

Post a Comment

Write some thing Good for us...........

Note: only a member of this blog may post a comment.